Over

_DSC0219

Koriamber zal de nieuwe hotspot worden voor een gezonde & snelle lunch in hartje Borgerhout! Gelegen in de Kroonstraat, net naast de Kringwinkel. Laad je bord vol met lekkers uit de salad-bar, geniet van verse soep, heerlijke taart en een kop koffie van Caffénation. Dit allemaal in een huiselijke sfeer met een ontspannend jasje.

_DSC0039

Self-Service

In de zaak zal een Self-Service Corner gebouwd worden onder het motto “wat je zelf doet, doe je beter”. Je neemt een dienbad, een bord dat je naar hartelust vult, een drankje uit de koeling of een kop koffie die je nadien een refill geeft. Je schuift verder richting de kassa waar een assortiment van zoetigheid te vinden is. Ook wordt gedacht aan een mooi aanbod voor vegetariërs en veganisten.

_DSC0038

Take-Away

Take-Away kan, in glazen bokalen met statiegeld en houten bestek. Zo houden we onze ecologische voetafdruk klein en respecteren we de natuur. ❤

Op woensdagavond wordt op dezelfde wijze een gezonde afhaalmaaltijd aangeboden voor wie geen zin heeft om s’avonds te koken en op zoek is naar een gezond alternatief.

_DSC0045

Feestelijke speelhoek

Ook kinderen krijgen een plekje in een mooie en feestelijk uitgeruste speelhoek. Vergeet te zeulen met boekjes, puzzels, en tekengerief want dit zal allemaal aanwezig zijn. Ook bavetjes en kinderstoelen zijn aanwezig. Op woensdagmiddag kan je er terrecht voor vers gebakken pannenkoeken voor groot en klein!

cropped-21731880_478552189198858_6995367535324165671_o1.jpg

En natuurlijk CATERING!

Trouwfeest, babyborrel, verjaardagsfeest op komst? Contact via info@koriamber.com voor een seizoensgebonden offerte op maat! Een heerlijk buffet dat je nog in staat stelt te dansen tot de vroege uurtjes, lekkere hapjes en dessert.